Friday, April 27, 2012

Pangsapuri Melor, Bandar Baru Bangi

Hari tu baca blog RN nak tengok juga kenapa apartmetn ni murah. Macam tak percaya, dapat pada harga 112k pada tahun 2012 ini. Ingatkan dia bagi pangsapuri kos rendah, lantai simen, takde guard tapi bila tengok real memang mengujakan. Sila tengok foto-foto di bawah, really could not believe it. Teringat zaman nak beli Pangsapuri Cemara BSP yang pada masa tu areanya mcm hutan lagi berharga 99k for 7XX sqt.

Harga Melor ialah 112k dengan 1 covered parking.





11 comments:

alie said...

dah start launching ker ? few weeks ago developer ckp still open for registration ... so this project go or no go ? hehe

dzirhans said...

entahlah SA kata block A tingkat 1-4 dah habis.

Omar Gold Realty said...

haritu dia masa call dia ckp bole register.
isnin nak pergi la tgk kt office tu...

Omar Gold Realty said...

show house dah siap erk..bole la tgk ni

dzirhans said...

Showhouse belum siap.. But dah boleh masuk tengok..

Anonymous said...

Nak tanya sikit... sesuai ke untuk fliping kalau jenis apartment ni..

mohd said...

nak tnya unit still ada yg kosong lg ke? sy amat berminat..klu still ada mohon email kepada sy :mdazhar81@yahoo.com

dzirhans said...

Boleh call terus number yg tertera tu.,dgrnya block B masih ada unit available lagi.,

shahrulazhar said...

No fon developer ade tak :)

shahrulazhar said...
This comment has been removed by the author.
dzirhans said...

No phone developer - 03 90190999 VCS Builder.