Thursday, May 10, 2012

Seri Jati Seri Baiduri, Setia Alam - Ready For Balloting?

Hari ini pergi tengok unit-unit balloting bagi Seri Jati / Seri Baiduri Setia Alam. Tengok unit-unit yang tertera kat bawah ni boleh jadi pening nampaknya. 1st choice, 2nd choice, nak pilih macamana ni? ground rules jangan pilih tingkat 5 ke atas block yg atas facing north sebab ada cemetery kat utara tu.

Nampaknya macam dah ready untuk letak sticker bagi mereka2 yang nak pergi balotting. SAWC tu terlalu kecik untuk cater 10k orang for the balloting. Mengikut kenyataan SA tu balloting mungkin bulan 6 atau 7.
SA ada juga bagitau:

a) Harga mungkin naik mengikut harga pasaran!
b) Bumi may be ada kuota 50-50
c) Setiap tingkat akan naik RM500 (mungkin tingkat 5 ke atas)





2 comments:

Matjoe said...

semangat btol. chewah, ikut harga pasaran yg tak sedap tu, maybe lebih dari apa yg dinyatakan sebelum ni

dzirhans said...

mat joe..kena semangat..baru ada feel!!