Tuesday, August 14, 2012

Sayu & Hiba bersama Iklan BERNAS





Rasanya ramai dah tengok iklan BERNAS ni. Bagi yang belum berkesempatan melihatnya dicadangkan tengoklah puas-puas, yang 7 minit punya version. Yang perempuan tu sediakan tisu dulu takut-takut air mata tumpah membasahi karpet. Simpan-simpanlah air mata tu masa pagi raya nanti.

Aku baru tengok semalam dan hati yang memang tak berperasaan aku ni boleh tersentuh, hiba dan sayu. Melihat 3 orang anak-anakku sedang leka main IPAD, Iphone & S3 merasakan bertuahnya mereka, masih mempunyai ibu bapa dan dikurniakan fizikal yang cukup sifat.



6 comments:

Nadot said...

kaann..sedey gileee... sy mmg tak sanggup tengok dah lepas tertengok sekali hari tu... huhuhu

MySham said...

mula-mula tengok...sebak dan hiba bila terkenangkan anak-anak yatim yang kehilangan nikmat kasih sayang ibu & bapa di saat mereka amat memerlukannya...

2nd time tengok..baru mula je dah bergenang air mata jantan...no joke!

Matjoe said...

lambat la lu bro. mmg hit, waktu aku tgk full version dah 500k view kt u tube.

wa pilu jer skit, air mata x nitik. haha

Anonymous said...

wow, anak-anak main iPhone, iPad dan S3...mewah!

Anonymous said...

:))

salfhi said...

Sdih jgk tp mat kental x kuar ayer mata kot?