Tuesday, November 20, 2012

Soal Jawab 3 - Seri Intan Seri Kasturi

1. Sebenanya ada beberapa soalan lagi mengenai cara nak pilih unit-unit yang bagus?

Sebenarnya saya pun pening. Saya ada seorang kawan baik yang very *ONG* dapat no balloting single digit. For surelah nak ambik Kasturi 2-8-8 atau 2-8-1 atau 2-8-16 (north), tapi masalahnya blok 2 corner (facing south/ urban park) semua kena juga facing tangga. Last2 saya suruh dia pilih sendiri.

2. Soalan seterusnya berkenaan car park.

Semua unit akan dapat 2 reserved car park. Dalam SPA nanti boleh tau dapat lot mana (siap lukis lagi kedudukan car park tu).

6 comments:

Ashraff Ghazali said...

salam.

sy dpt no 8XX, plan nak beli Kasturi for own stay, tp mmg xde harapan la nak dpt. Kalau Intan pun dah tentu dpt unit2 yg kurang menarik.

nak minta pendapat. patut beli atau tunggu for next phase, Mutiara.

dzirhans said...

Next phase Seri Mutiara tu kita pun tak tau brp harga dia. Kalau saya, proceed shj dgn Intan sbb kali ni sikit shj unit2 yg x elok

Mohd Nazry said...

unit-unit yang x elok tu cth dia tn?

dzirhans said...

Yg facing cemetery tu..

nana kaka said...

cemetry arah mana?

maya comel said...

Salam semua,

Sape2 buyer Intan/Kasturi yang nak apply loan RHB -2.3% bagitau ye...

0173638560