Thursday, January 3, 2013

Seri Jati / Baiduri - Progress week 1/1

Terima kasih kepada Kak Salina sebab e-mail saya foto ini. Saya tahu memang ramai pembaca blog ini juga merupakan pembeli Seri Jati/ Baiduri. Rasanya ini mungkin gambar terbaru Seri Jati. Kalau tengoknya progressnya, boleh tahan cepat juga dia buat.




Ada yang dah e-mail saya, minta pendapat lagi tentang apartmen ni. Sabar dulu kot. Masih awal lagi nak komen apa-apa pun. Lagipun dah banyak pendapat penulis dalam entry sebelum ini rasanya.

Kalau nak study, cuba tengok progress dan pergerakkan harga apartmen berdekatan iaitu AKASIA 825sqt. Dulu jual 100k-110k sahaja. Walaupun takdelah sama sangat sebab dia walk-up apartment, lokasi depan sedikit dan takde facilities macam Seri Jati. Tapi harganya sekarang average 200k, kalau tingkat 1, rata-rata seller minta 250k. Dalam masa 2 tahun ++, mungkin akan naik lagi.