Sunday, January 12, 2014

Elmina - Garinia and Cressida SOLD OUT

Congratulations to Sime Darby and all Purchasers. I will let the pictures speak for themselves.

I was there because 2 of my friends were buying (for own stay) and speechless to see all units were snapped up by the purchasers.

I could see the same buyer profiles (like the 1st phase) were there and these profesionals, uncle2 and makcik2 are definitely non stop BBB.

GARINIA (24x79   Phase 1 - 748k min and Phase 2 - 778k min)


CRESSIDA (24x79   792k min)


6 comments:

Lan Rambai said...

Kawan tuan dapat beli?

Saya adalah pembeli lot tengah cressida yang terakhir. Mujur pembeli bumi sebelum saya memilih untuk membeli corner unit. Yang menariknya, brader itu tidak tahu pun berapa saiz tanah dan built up untuk rumah yang dibelinya. Dia beli kerana kawan dia (staf sime) kata bagus beli elmina ni.

Lan Rambai said...

Saya baru tengok balik layout plan tu. Masa saya pilih unit cuma unit yang saya pilih sahaja yang hijau dan ia bukan unit 49 seperti dalam gambar tu. Mungkin ada yang tukar fikiran agaknya. Oleh sebab itu, saya bukan pembeli terakhir lah

sari said...

En Adam bole post gambar org tengah beratur tak? seronok tengok crowd....

dzirhans said...

kisah ni dah byk kali saya dgr..those golongan profesional ada byk duit..tapi x sure nak invest kat mana..

bila ada org suggest n org tu from developer pulak..terus beli

Adila said...

minta pendapat en dzirhan tentang nahara 1 sime darby bukit raja yg akan launch sabtu ini.adakah pelaburan yang bagus?

Adila said...
This comment has been removed by the author.