Saturday, May 31, 2014

Mencari SOHO atau Studio

Kenaikan harga kondominium yang kebanyakkannya bertaraf apartmen memang menyesakkan dada. Sangatlah sukar sekarang ni nak dapat unit-unit baru berharga bawah 400sqft. Tempat yang suam-suam kuku pun mencanak-canak naik harganya. Apatah lagi tempat-tempat hot macam OKR, Cheras dan yang peliknya Kajang pun dah termasuk dalam kawasan hot.

Apatah lagi yang berdekatan MRT. Keinginan tu memang sentiasa ada, meluap-luap, tapi apakan daya bila tengok harganya, memang tak mampu.

Memang tak logiklah untuk aku beli apartment 1000++sqft berharga 600-800k??

Option yang ada sekarang adalah SOHO ataupun Studio. Tapi dimana ye?? Selain Cyberjaya, mintak pencerahan pembaca-pembaca semua, kalau ada unit-unit yang boleh dipertimbangkan.

Terima Kasih.



5 comments:

salfhi said...

sovo kt shah alam tu apa kenama tah.. lupa plak

dzirhans said...

Centro...Vista Alam?

zz said...

menara U2, shah alam seksyen 13 bang..torbaik..

zz said...

menara U2, shah alam seksyen 13 bang..torbaik..

crushhio said...

The Scott, Old Klang Road