Monday, February 9, 2015

Kena Penalti RPGT 10% - Finale

Entry ini merupakan sambungan daripada kisah INI

a) Resit dah ada untuk payment 2% (CHECK)

c) Borang dah isi sebelum tempoh 60 hari, cop terima drp LHDN pun dah ada (CHECK)



Jenuh memikirkan kenapalah kena penalti juga ni.



Rupa-rupanya resit tu dibayar ke atas akaun CKHT yang betul

... tetapi di branch LHDN yang silap.

... instead of Menara PGRM, Cheras, lawyer dah terbayar ke branch Jalan Duta.


Tak faham aku ada juga system bayaran macam ni dalam tahun millenium canggih manggih tahun 2015 ni.