Monday, April 18, 2016

Banner Kena Buang

Semalam merupakan rumah kedua aku yang banner "For Rent" nya dah kena cabut. Memang tak berhati perut betul orang yang gunting banner aku tu. Dengki sokmo. Patutlah dah 2 minggu kebelakangan ini, aku dah tak dengar orang telefon nak mintak sewa.



Kalau dulu aku dan 2 orang kawan membeli 3 unit rumah yang berbeza (projek yang sama), letak 3 banner, esoknya tengok dah hilang. Melayang kos buat banner RM30 x 3. Memang geram betul.



Aku tanya JAGA, tido ke? Aku rasa dia pun bersubahat  !#!@*&



Silap aku juga, dulu dah tahu kena macam tu, janganlah tampal banner kat gate, memang kena tampal/ ikat ketat-ketat kat tingkat atas belakang cermin depan rumah. Yang ni sure pendengki2 ni tak boleh nak gunting sebab berkunci dari dalam.



Aku bukannya nak caras atau potong rezeki sesiapa, sebab masing-masing cari makan...